vineri, 15 ianuarie 2010

“Honorius Prigoana – simbol al generatiei tinere” (E.Boc)

EL nu ma reprezinta, nu pe mine. Sa fim seriosi. Tipul nu reprezinta pe nimeni dintre noi. poate pe copiii de bani gata care au fost trimisi de parinti in strainatate sa studieze, iar acum se intorc cu aere de afacerisiti. 
Culmea arogantei: sa creezi saitul e-bonitate.ro si sa ai datorii la stat la cele 63! de firme unde esti actionar 65000de euro. 
El nu a facut nimic sa merite sa devina candidat la o functie in parlament, si, in fond, acest lucru nu ne arata decat faptul ca partidele politice sunt atat de goale in interior, lipsite de esenta si viziune.Se folosesc de imaginea unor vedete de televiziune, sportivi, cantareti, pseudoanalisti politici si, mai nou, chiar de liderii societatii civile, care pentru pretul potrivit au trecut in tabara adversa.Acestia, datorita imaginii pe care si-au construit-o, castiga usor mandate de parlamentari, iar odata ajunsi acolo devin marionete aflate la dispozitia partidului. Nu au initiativa, parere proprie si nici studii economice. traiesc cu impresia ca au fost alesi pentru 4 ani de concediu, si nu pentru 4 ani in care au posibilitatea de a lupta sa schimbe tot ce e prost.
Ca votant(fost) al lui Boc astept sa isi ceara scuze publice pentru afirmatiile facute.